Descobrint Second Life

En el vídeo que vàrem veure l’altre dia, vosaltres vareu descobrir que les possibilitats d’aprendre en un entorn virtual com Second Life són molt diferents a les d’aprendre des de la xarxa tradicional. No tenim que asseure’ns a llegir o rebre dades, si no que ens tenim que disposar a crear, produir i interactuar. El procés d’aprenentatge que es produeix és totalment diferent: actiu, centrat en la pràctica i pot convertir-se en un aprenentatge significatiu.

Aquest món està ple d’espais dissenyats per aprendre. Podem practicar anglès, visitar museus, hemeroteques, biblioteques, un planetàrium, assistir a conferències, a classes dirigides i a succesos de tot tipus.

El meu professor és un avatar és una interessant presentació de Ruth Martínez (Aurea Memotech en SL)E la qual us recomano que mireu (no cal so per gaudir-ne)
http://www.slideshare.net/ruthm/formador-avatar

PRÀCTICA 12. Creeu el vostre avatar a Second Life i aprofundiu en les seves possibilitats. Un cop fet això, m’heu d’enviar el nom del vostre avatar, juntament amb una imatge d’ell i una breu explicació sobre el que creieu que és second life i quines utilitats en trobeu més útils.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: