Noves Tecnologies a la Fira de Tardor (a Sort)

escutEn el marc de les activitats de la Fira de Tardor d’enguany, el Telecentre del Pallars Sobirà ha organitzat xerrades, s’exposaran les obres presentades al concurs Un riu d’imatges del I Festival Multimèdia de l’Alt Pirineu i comptaran amb una aula mòbil per facilitar la connexió. Totes aquestes activitats estaran ubicades en tres estands i un parell de carpes situats a l’alçada dels porxos de Burrella.

Les xerrades que s’oferiran (consultar horaris en l’estand informatiu) seran les següents…

Màrqueting digital
Si tens una pàgina web, aquesta xerrada t’interessa moltíssim, si és que l’objectiu d’aquesta web és ser el màxim visitada possible, és clar. Però de fet, una web és per això, no? Sobretot si tens un negoci i la vols fer servir com una eina més de vendes.
Bé, doncs, ens mostraran d’una forma pràctica la utilitat de tenir una web i ens ensenyaran les eines que podem fer servir per donar-la a conèixer.

Xarxes domèstiques
Teniu més d’un ordinador a casa? O a la mini-oficina? Necessiteu compartir documents? Amb una sola impressora faríeu, no?
En aquesta xerrada ens explicaran com configurar els ordinadors per fer una mini-xarxa a casa. Per la gent que té ordinador de sobretaula i un portàtil, o un ordinador pels pares/mares i un pels fill@s… Una bona solució.

Seguretat informàtica
Sempre sentim que Internet no és gens segura… Els virus no són coses de metges sols… Dins el món informàtic també n’hi ha però no són ben bé iguals… Com ho hem de fer per no infectar-nos? I els espies? Paraules tipus spyware, phishing, etc, són molt importants que sapiguem què són, i més que retenir les paraules és saber identificar les coses…
I les contrassenyes? Els darrers anys en posem a tot arreu. Ja són prou segures? Com han de ser?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: