Cap on va el bloc???

felicitatsPrimer de tot, una notícia…. HEM ARRIBAT A LES 5000 VISITES en un mes i mig, i això per un bloc educatiu és un gran mèrit. El mèrit no és meu, és de tots vosaltres que l’esteu consultant i utilitzant i enviant correus per intentar millorar-lo.

Em sembla que ha arribat el moment de fer unes reflexions al voltant d’aquest bloc. Aquest bloc va començar com un experiment per veure si l’alumnat l’utilitzava i li servia de suport en les seves classes, la qual cosa crec que s’ha aconseguit…. sobretot estic realment content de l’alumnat que fa amb mi l’assignatura optativa d’informàtica d Quart d’ESO. Gràcies a tots: Raul, Anais, H. Aroa, Juliana, Jessica, Carlos, Glòria, Anna, Isma, David, Mohamed, Clàudia, Paula, Aida, Anais E., Adrià, Jorge, Laia i Abigail. També vull donar les gràcies a la resta de grups que tinc, els quals també se de bons informadors que utilitzen i consulten aquest bloc. No voldria deixar de donar les gràcies a tots aquells que també el consulten (pares i mares, altres alumnes, professionals, treballadors, etc.). Ja veieu també que s’ha ampliat el bloc per parlar de notícies relacionades amb l’educació, el Pallars Sobirà, l’actualitat, el nostre IES, etc.

Ara el que sí que m’agradaria seria demanar-vos l’ajuda per a què aquest bloc us el feu més vostre, obrint-vos la possibilitat de col·laborar en la redacció de noves notícies i introduïnt-hi tot allò que cregueu que sigui d’interès.

També us informo de que el dia que torni de la baixa per paternitat vull muntar un grup de gent per tal de portar a terme una tasca relacionada amb les noves tecnologies (tanmateix ser de contingut transversal) que seria la creació d’una Revista Online, la qual podem anar dissenyant i maquetant, amb la finalitat de poder treure com a mínim un parell d’exemplars abans d’acabar el curs en format pdf. Em això sí que demano la col·laboració de qualsevol persona que hagi consultat aquest bloc i tingui algun tipus de relació amb el Centre (no garanteixo l’existència de berenars…però intentaré pispar alguna coseta per poder treballar a gust).

Per tot l’anterior, agrairia que qualsevol que vulgui col·laborar m’ho digui enviant un mail a tecnoxals@yahoo.es i que aportés les idees que creiés. Qualsevol idea serà analitzada i discutida!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: