Els mòbils dual sim

Avui l’entrada que us posaré va de mòbils, i d’un tipus de mòbils que pot ser molt interessant per estalviar en tarifes, els mòbils dual sim.

sim-dual-doble-ranuraUn mòbil amb SIM sual és un mòbil que incorpora dues ranures per a targetes SIM. Gràcies a això podem tenir dues línies de telèfon funcionant simultàniament, una cosa molt útil per aprofitar dues tarifes amb descomptes de diferents companyies o bé per a tothom que tingui un mòbil d’ús personal i un de professional.

Les seves característiques són les mateixes d’un mòbil normal (en funció del tipus de mòbil): reproductor de MP3, MP4, càmara, bluetooth, mans lliures, WAP, pantalla tàctil, etc. No per ser un mòbil dual es perden les característiques d’un terminal normal. La durada de la bateria és similar a la d’un mòbil convencional (sobre 5 hores en conversa i 240 hores en espera). Molts d’ells incorporen una segona bateria i un carregador extern.

Per què triar un mòbil dual?

  • És més còmode, ja que en cas d’utilitzar dos números de telèfon, els mòbils dual SIM et permetran portar les dues línies en un sol aparell.
  • Estalvi: en aquest tipus de terminals disposes de dues targes de mòbil totalment independents. D’aquesta manera podeu contractar les tarifes i els operadors que us convinguin per abaratar les trucades.

A més, el preu oscila entre els 100 i els 360 €, tanmateix haver-ne trobat alguns navegant per internet inferiors a 75 € (mòbils lliures dual sim).

Us preguntareu a què ve aquesta entrada? A que venen les vacances i és un bon moment per canviar el mòbil sense estar subjecte a contractes de permanència amb una millora de les tarifes (podeu arribar a estalviar més de 50 €/mes si trieu les tarifes addients).

A continuació us penjo alguns models que podeu trobar per internet (bons, bonics i barats -no poso ni preu ni tenda on comprar-ho ja que és una pàgina de noves tecnologies, no una teletienda)

v9b3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: