Fem un kitkat al linux

pisaCom que jo considero que la informàtica ha d’anar encaminada a resoldre problemes, i a la vista del vostre proper viatge de final de curs a Itàlia, he decidit, consultant amb els vostres professors acompanyants, de dedicar un parell de setmanes al disseny d’aquest viatge amb mitjans informàtics.

Què vull dir amb això? Doncs que realitzarem una presentació amb powerpoint i un dossier sobre el viatge (amb temporització, monuments a visitar, etc.) utilitzant els mecanismes informàtics que ja coneixeu.

Aquest treball anirà complementat amb l’edició d’un vídeo al tornar del viatge.

Per començar, el que us demano que hi hagi una distribució de la feina (per exemple, si aneu a 3 ciutats, que formessiu tres grups, o bé que hi hagués un grup per dia de viatge i que tot el material realitzat per cadascun dels grups es fusionés per a realitzar un dossier i presentació en perfectes condicions).

El primer dia, és a dir avui, la idea és que formeu els grups i comenceu a distribuir-vos la feina. Al finalitzar la classe d’avui, m’agradaria ja disposar de tots els grups amb les tasques que li pertocarien a cadascun. Si això us dóna molts problemes, no tinc cap problema en donar-vos un cop de mà, però m’estimaria més que ho fessiu vosaltres, ja que es tracta del “vostre” viatge.

Si aquesta idea no us sembla bé, no em costa res de continuar amb el linux.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: