Logicly, simulador online de circuits basat en portes lògiques

logiclyFa molt de temps que no poso cap entrada per cap de les assignatures de Tecnologia que imparteixo, ja que com molts de vosaltres sabeu, tinc un permís des de fa un temps. Però avui no emresisteixo a posar un simulador de circuits amb portes lògiques, ideal per la part d’electrònica digital de Tecnologia de quart d’ESO.

Per aquelles persones que necessitin un simulador de circuits de portes lògiques, no han de cercar cap aplicació per al seu sistema operatiu. Podeu utilitzar Logicly, un simulador de circuits amb portes lògiques online on podeu crear els vostres esquemes de portes lògiques i provar els resultats, sense necessitat de registrar-vos.

Per a la creació dels esquemes, simplement s’ha d’agafar els objectes que es desitgin integrar i arrossegar-los al pannell, on després només queda interconnectar les diferents entrades i sortides de cadascun dels objectes i comprovar el comportament del dispositiu d’entrada, la bombeta i altres, en funció de la complexitat de l’esquema realitzat.

Sense cap tipus de dubte es tracta d’una opció interessant per a realitzar proves damunt la web abans de fer una placa de circuits (que sol ser una pràctica habitual dins de l’electrònica digital).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: