Spotify

No només de normatives, llibres oficials i d’altres menestralies són coses per parlar en una aula. També la música té cabuda dins les aules, en qualsevol sentit. Spotify m’ha cridat gratament l’atenció.

És sens dubte l’aplicació de moda pel que fa als amants de la música i sovint escollida com a candidata a la millor aplicació, sobre aquesta temàtica, per al 2009.

Ofereix accés gratuït al catàleg musical de les principals discogràfiques i eines per a descobrir música nova. Com que es tracta d’un programa que funciona a través d’internet, el podreu instal·lar en qualsevol ordinador i, tot i que les cançons no es poden descarregar, podreu escoltar els vostres músics preferits a l’abast sempre que tingueu connexió. A més, ofereix la possibilitat de fer llistes de reproducció automàtiques d’un o més gèneres musical determinat que podeu acotar per a les dècades que us interessin. També podeu guardar les vostres pròpies llistes de reproducció, amb cançons que escolliu d’una en una o, fins i tot, fer cas de les recomanacions del programa, que a l’estil de Pandora i Last.fm us recomanarà cançons que no conegueu però que s’assemblin a la música que més escolteu.

El registre de moment és per invitació, però en aquesta plana el podeu fer sense cap ni una, d’invitació. Registrar-se, baixar-se el programa, que podeu instal·lar en qualsevol ordinador, i  començar a escoltar música.

spotifyEl programa presenta una similitud increible a I-tunes,  tant en el sistema de recerca, escolta, com en el de resultats. Ah, si voleu més prestacions, les teniu, però són de pagament. De moment, per la patilla, una barbaritat de música per a escoltar només, en Beta, però … funciona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: