La mort de Mario Benedetti

200px-Mario_Benedetti

Avui m’agradaria fer un breu homenatge (dins de les meves minces possibilitats)  a un dels grans escriptors que he tingut honor de llegir que ens va deixar el 17 de maig de 2009, amb una de les seves cites més característiques, i que a mi més m’agraden a més de posar-vos a continuació la seva minibiografia extreta de la viquipèdia.

MARIO BENEDETTI. “Cuando la corrupción se convierte en costumbre genera inevitablemente una falsa ética: quien se resiste a entrar en el juego sucio es un débil, un tímido, un estúpido. La escéptica comprobación de Séneca –‘Los que antes fueron vicios ahora son costumbres’– podría ser un diagnóstico de este siglo”.

Mario Orlando Hamlet Hardy Brenno Benedetti Farugia, més conegut com Mario Benedetti, (Paso de los Toros, Uruguai, 14 de setembre de 1920 – † Montevideo, 17 de maig de 2009) va ser un poeta, assagista i escriptor uruguaià pertanyent a la Generació del 45, i una de les personalitats més destacades de la literatura en llengua castellana de l’última meitat del segle XX.

La seva prolífica producció literària va incloure més de 80 llibres, molts dels quals van ser traduïts a 20 idiomes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: