Creació d’una xarxa social a Ning

ningAquestos darrers dies m’he trobat amb determinades xarxes socials on era obligatori tenir un registre a Ning, sense cap tipus d’apreciació més ni donar explicacions sobre la manera de ser un “Ning”, ja que en aquell moment desconeixia parcialment aquesta xarxa social i per no anar més lluny, el seu funcionament.

Em trobo, després de cercar pel Google, que es tracta d’una xarxa social que podem crear i mantenir nosaltres mateixos (ufff, quina feinada… a més, ja disposo de Facebook), a la qual podem incloure els següents tipus d’objectes:

  • Vídeos
  • Blocs
  • Música
  • Grups
  • Fotografies
  • Forums, etc.

La gran diferència entre Ning i Facebook és la possibilitat de fer una personalització màxima de la xarxa mitjançant logotips, xats i missatgeria entre usuaris, gestió d’una tenda online, etc. (podria ser d’utilitat per crear una xarxa social interna de centre). També existeix l’opció de pagament (premium) amb altres avantatges.

M’he trobat amb un vídeo al Youtube, el qual penjo a continuació on s’explica el procés de creació d’una d’aquestes xarxes (lel vídeo és molt senzill i fàcil d’entendre). Jo per ara estic potinejant amb els centenars d’opcions que ofereix Facebook… poc a poc, ja aniré fent proves al voltant de Ning, ja que l’article d’avui era només per obrir boca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: