Promoció dels alumnes de Batxillerat (ja és totalment oficial)

El dia 10 de juny us vaig posar un article amb els tres supòsits que s’estaven barallant per a que els alumnes que no podien promocionar de primer a segon de batxillerat perquè tenien més de dues matèries suspeses puguessin repetir només les matèries suspeses (en cas de tractar-se de tres o quatre). Això ja ha estat publicat al BOE i entre les Comunitats Autònomes signants hi ha la de Catalunya, per la qual cosa això ens afecta de ple.

Us recordo el que diu al BOE, el qual us penjo a continuació:

“L’acord sobre Batxillerat per als alumnes que al finalitzar el primer curs hagin suspès tres o quatre matèries, permetrà a aquestos alumnes elegir una de les tres opcions següents:

  • Matricular-se de nou a primer de Batxillerat en la seva totalitat, renunciant a totes les qualificacions obtingudes.
  • Matricular-se de nou a primer de Batxillerat en la seva totalitat, de forma que tinguin l’oportunitat de consolidar la seva formació en les matèries ja aprovades i millorar la qualificació d’aquestes. En el cas que la qualificació fos inferior, es mantindria l’obtinguda el curs anterior.
  • Matricular-se de les matèries que hagi suspès. En funció de les disponibilitats organitzatives dels centres, també podran cursar voluntàriament aquelles altres matèries que la Direcció del centre consideri més addients per a la seva formació.”

BOE-A-2009-10192

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: