Cercavila del PILUM a Sort

Fa uns dies, en un article us parlava de la futura creació d’un sindicat pallarès, i ahir, sense anar més lluny, mentre estava passejant pel carrer a Sort em trobo amb una cercavila on repartien el següent fulletó (no és ben bé un fulletó però ara no em ve la paraula addient per descriure’l) que us poso a continuació, ja que us vaig dir que quan tingués novetats sobre el tema ja us el comentaria.

pilumdolar1pilumdolar2A dalt us he posat l’anvers i el revers dels fulletons que repartien, però com l’escrit pot ser que no es vegi massa bé us el poso a continuació:

“El PILUM, el punt d’informació de drets laborals, va tornar a obrir les portes fa tres mesos amb l’objectiu d’assessorar als i les treballadores davant l’absència de sindicats al Pallars. Com era d’esperar les nostres activitats són contràries als interessos dels cacics de la zona, que lluny d’ajustar-se a la normativa laboral vigent (que ja és prou fotuda), utilitzen la coaccio i l’abús de poder amb la intenció de mantenir la gent callada i espantada.

El PILUM també ha estat objecte de pressions (amenaces d’acomiadament per pertànyer al col·lectiu i una denúncia penal acusant-nos de vexacions injustes per haver repartit uns fulletons on s’explicaven irregularitats de l’empresa Gran Pallars). No és el nostre estil repartir anònims, nosaltres donem la cara i no tenim por de les seves represàlies.

Reclamem el respecte dels nostres drets laborals, la creació de convenis col·lectius per aquells sectors que no en tenen i la fi de la prepotència d’alguns personatges de la comarca”

També hi posen el mail i el telèfon per contactar-hi, però com tan sols es tracta de l’enumeració de la notícia no crec que una persona totalment aliena al PILUM, com és el cas de la meva persona,  ho hagi d’anunciar.

Us seguiré mantenint actualitzats de les noves informacions que es vagin produïnt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: