El bon ús d’internet (per professors, pares i alumnes)

portadainternetCom que soc nou en la Comunitat Valenciana, m’he dedicat a donar un cop d’ull a totes les webs relacionades amb l’educació i les noves tecnologies que hi ha disponible a la Generalitat Valenciana i, m’he trobat amb una grata sorpresa en la pàgina que disponen per fer consultes sobre assistència informàtica i en les pàgines dels CEFIREs pertinents (el que són els CRP a Catalunya), on la qualitat i l’actualització són més que bones. En la pàgina web de “Suport i Assistència Informàtica” de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, em trobo amb un llibre per descarregar anomenat “Bon ús d’internet”, el qual segons paraules de la Conselleria, està destinat al següent:

“Un dels objectius prioritaris de la Conselleria d’Educació és facilitar l’accés a les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (TIC) des de les aules com recurs educatiu. Així mateix, l’accés a Internet de forma generalitzada requerix de pautes que, utilitzades tant en l’entorn familiar com en el docent, ajuden o col·laboren de manera eficient en l’educació integral dels alumnes.

La Conselleria d’Educació, sensible davant la problemàtica que planteja la falta d’informació a nivell familiar sobre l’accés a Internet de xiquets i joves i els perjudicis que poden suposar determinades pràctiques, presenta este llibre sobre el bon ús d’Internet com suport a les famílies i docents per a la seua utilització en l’àmbit familiar i educatiu.

Este llibre pretén proporcionar informació als pares sobre els conceptes bàsics relacionats amb les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (TIC) així com un conjunt de normes senzilles relatives a la navegació per Internet que els puga ser d’utilitat en l’àmbit domèstic”.

Havia vist un llibre similar a Catalunya, també publicat pel Departament d’Educació, però la dificultat de trobar-lo és lleugerament superior (les pàgines del xtec són una mica lioses), per tant us recomano que us el descarregueu des del següent enllaç. Us animo a llegir-lo, ja que es tracta d’una lectura molt amena i interessant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: