Linux per a estudiants

Alejandro Valero, un dels professors involucrats en temes de software lliure (ja que és una de les persones que prepara monogràfics per l’Observatori Tecnològic del ISFTIC), porta nombrosos anys fomentant la utilització de Linux i del software lliure en l’aprenentatge, i practicant-ho amb els seus alumnes de Tecnologies de la Informació.

linux_estudiantesAquesta breu introducció, porta a l’objectiu principal d’aquest article, ja que ha publicat un monogràfic en l’Observatori Tecnològic, titulat “Linux per a estudiants“, un monogràfic imprescindible per aquells que us vulgueu adentrar en l’entorn de software lliure, en la seva vessant sigui de sistema operatiu o en els aplicatius que porta integrats.

El monogràfic està pensat per a que qualsevol persona pugui posar-se a treballar immediatament amb les distribucions Ubuntu i Max (distribució linux de la Comunitat de Madrid)  sense tenir cap coneixement tècnic. Però aquest monogràfic també pot aplicar-se a les demés distribucions educatives espanyoles (entre les quals hi ha Linkat i Lliurex), doncs moltes d’elles es basen en Ubuntu.

Com ja fa un temps que us estic posant intercalats articles sobre software lliure, en algun moment em plantejaré la realització, o la posada de tutorials per a que pugueu fer servir les diferents distribucions que hi ha en cadascuna de les Comunitats Autònomes (Lliurex, Linkat, Guadalinex, etc.).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: