Milers de comptes Hotmail hackejats

windowsLiveHotmail_logoNeowin ha rebut informació al voltant d’un “hackeig” massiu de nombroses comptes de Hotmail, i ha vist que nombrosos comptes i contrasenyes de Hotmail han estat penjats a la xarxa.

Un usuari anònim ha posat tots els detalls dels comptes hackejats el dia 1 d’octubre a pastebin.com, un lloc comunment utilitzat pels desenvolupadors de codis d’internet. Els detalls dels comptes ja s’han esborrat d’allà però Neowin va veure una part important dels comptes, i va poder comprovar que els comptes eren correctes i que la majoria semblaven ser de ciutadans europeus. La llista dels 10000 comptes que anaven de la A fins a la B, fan suposar que hi podria haver llistes addicionals, amb la qual cosa això suposa un pal enorme per Microsoft, ja que la major dels comptes eren @hotmail.com, @msn.com and @live.com.

Microsoft ho acaba de confirmar fa poques hores, i segons un empleat de Microsoft “al llarg d’una setmana Microsoft ha observat que diverses credencials de diferents usuaris han estat exposades a terceres persones degut a un atac de pishing, i diu que estan ajudant als propietaris a poder prendre de nou control sobre els seus comptes”.

La meva recomanació és que, si teniu un compte hotmail, msn o live, canvieu la contrasenya i la pregunta de seguretat immediatament!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: